NYRKKEILYKURSSIT

Ota yhteyttä ja tule rohkeasti kokeilemaan.

Seuraava peruskurssi alkaa 5.8.2024

Nyrkkeilyn aloituskurssi

PERUSKURSSI

Kurssille ovat tervetulleita kaikki iästä ja kuntotasosta riippumatta. Valmennuksessa opit nyrkkeilyn perusteet ja parannat samalla yleiskuntoasi. Tämä kurssi on loistava tapa aloittaa nyrkkeilyharrastus!

180€ / 3KK

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeily sopii täydellisesti jos haluat kohottaa kuntoasi nyrkkeilyharjoittelun avulla. Valmennus keskittyy koko kehon harjoituksiin ja henkiseen hyvinvointiin, ilman kontaktia tai sparrausta. Se on hauska ja tehokas tapa pysyä kunnossa ja energisenä.

45€ / KK

Kuntonyrkkeily 2
Naisten kuntonyrkkeily

KUNTONYRKKEILY NAISILLE

Tämä on yksityinen ryhmä, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat harjoitella kannustavassa, vain naisille tarkoitetussa ympäristössä.

Tämä kurssi yhdistää nyrkkeilyharjoittelun hyödyt kokonaisvaltaiseen kuntoon ja hyvinvointiin keskittyen. Kurssi tarjoaa mukavan ja voimaannuttavan tilan, jossa voit menestyä.

45€ / KK

NUORTEN NYRKKEILYRYHMÄ

Junioreille suunnattu nyrkkeilykurssi tarjoaa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa he voivat tutustua hienoon urheilulajiin ensimmäistä kertaa. Lapset kokevat nyrkkeilyn jännityksen samalla kun he oppivat uusia taitoja ja pysyvät aktiivisina. Suositusikäraja valmennukseen on 5-17v

160€ / 3KK

Nyrkkeily nuorille
Edistyneet nyrkkeilyjät

EDISTYNEET NYRKKEILIJÄT

Niille, jotka hakevat täysimittaista nyrkkeilykokemusta, tämä kurssi on täydellinen valinta. Etenet sparraukseen, kun olet valmis ja voit jopa harjoitella, sekä valmentautua virallisia kilpailuja varten. Tämä kurssi on ihanteellinen tavoitteellisille nyrkkeilijöille,  kun pyrkimyksenä on  saavuttaa täysi potentiaalisi urheilijana.

45€ / KK

YKSILÖVALMENNUS

Nopeuta nyrkkeilytaitojesi kehittymistä yksityistunneilla Omarin johdolla. Näihin henkilökohtaisiin valmennuksiin sisältyy huolellisesti ja yksilöllisesti räätälöity harjoitussuunnitelma  ja kehittyminen tapahtuu Omarin valvovan silmän alla. Yksilövalmennus on täydellinen niille, jotka haluavat kehittyä nopeasti ja tehokkaasti.

80€ / Kerta

Varaa paikkasi nyt

Omar Boxing Club

Omar Boxing Club logo